Εταιρεία

Εμπνευστής της Baristi Speciality Coffee, είναι ο Παναγιώτης Ανδρεσάκης, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του καφέ.
Η εταιρεία ξεκίνησε στα τέλη του 2013, με ένα ιδιόκτητο μαγαζί στην Αμφιάλη, ενώ το 2015 δημιουργήθηκε το πρώτο της franchise κατάστημα στον Πειραιά. Το δίκτυό της μεγαλώνει συνεχώς, κυρίως στα δυτικά προάστια και την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, και μέχρι σήμερα αριθμεί 6 καταστήματα, υψηλού design, σε στρατηγικά σημεία που επιλέχθηκαν προσεκτικά, και τα οποία αποτελούν συνώνυμο του καφέ στις περιοχές που ανοίγουν.

Όλα τα Baristi Speciality Coffee είναι υψηλής αισθητικής και παρέχουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων καφέ, ροφημάτων, αναψυκτικών, γλυκών και αλμυρών σνακς (από μπάρες δημητριακών μέχρι club-sandwich και burgers), άριστης ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών. Όλα τα προϊόντα προσφέρονται για κατανάλωση εντός καταστήματος, για take away ή για delivery στον χώρο του πελάτη.

company

Τα καταστήματα Baristi Speciality Coffee, είναι υγιή καταστήματα που φέρουν ένα δυνατό brand name, συνυφασμένο με την κερδοφορία που βασίζεται στην διαρκή εκπαίδευση, την πείρα και τη βαθιά γνώση του καφέ. Τα στοιχεία που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας μας, δεν είναι άλλα από την ποιότητα των προϊόντων μας, την εξυπηρέτηση, την διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά, τις προσιτές τιμές. Η επιλογή του κάθε σημείου γίνεται έτσι ώστε να συνδυάζεται η καλή και κεντρική τοποθεσία του καταστήματος με το προσιτό ενοίκιο.

Στόχος μας, μέσω σκληρής δουλειάς, στρατηγικής και τεχνογνωσίας, είναι η επέκταση σε όλο το δίκτυο της Αττικής, με κεντρικά καταστήματα σε κάθε περιοχή, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, επιλεγμένα προϊόντα και speciality ποικιλίες καφέ, που να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

Μία επιχείρηση εκτός από όραμα σαν βασικό συστατικό, χρειάζεται να βρει την ισορροπία μεταξύ της καλής ποιότητας και των προσιτών τιμών. Το λεγόμενο value for money.
Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες και περιθώρια αρκεί να υπάρχουν φρέσκες ιδέες, καλή γνώση του αντικειμένου καθώς και του ανταγωνισμού.
2018
5ο Franchise Κατάστημα

5ο Franchise Κατάστημα

Πειραιάς Νο2

2018
4ο Franchise Κατάστημα

4ο Franchise Κατάστημα

Χαϊδάρι

2017
3ο Franchise Κατάστημα

3ο Franchise Κατάστημα

Αιγάλεω

2016
2ο Franchise Κατάστημα

2ο Franchise Κατάστημα

Νέος κόσμος

2015
1ο Franchise Κατάστημα -

1ο Franchise Κατάστημα -

Το 2014 αποκτήσαμε το δεύτερο ιδιόκτητο κατάστημα στον Πειραιά, το οποίο πουλήθηκε το 2015 ως το πρώτο μας franchise κατάστημα

2013
Ιδιόκτητο Κατάστημα - Αμφιάλη

Ιδιόκτητο Κατάστημα - Αμφιάλη

H εταιρεία ξεκινάει στα τέλη του 2013 με το πρώτο ιδιόκτητο κατάστημα